Velours sierkussen Rotterdam Urban Jungle Gentleman (55x55cm)

Zacht velours sierkussen voor op je bank. Het kussen heeft 2 kleuren: dieprood en paars. Op de velvet rode kant is een grafische print van street-art “Gentleman” uit Rotterdam te zien. Creëer eenvoudig een urban sfeer in je interieur met dit sierkussen. Shop meer sierkussens uit onze urban Rotterdam collectie. Afmeting van het kussen: 55×55 cm

Ook verkrijgbaar in 45×45 cm.

 

Super zacht velours kussen met print. Het kussen is heerlijk zacht en comfortabel op je bank, stoel of bed. Het sierkussen heeft 2 kleuren: dieprood en paars. Sierkussen Gentleman heeft een print van street-art uit Rotterdam, waardoor je eenvoudig een unieke sfeer neerzet in je interieur. Afmeting: 45×45 cm.

49,95

  • Zeer hoge kwaliteit velours stof
  • Gratis bezorgd
  • Binnen 1 á 2 dagen bezorgd
  • Gratis ruilen binnen 30 dagen
  • Kussens geleverd inclusief vulling

Extra informatie

Maat

55x55cm

Collectie Rotterdam Urban Jungle

Collectie

Rotterdam Urban Jungle

Rotterdam mooie stad aan de Maas. De stad lijkt wel ieder jaar meer tot leven te komen en dat komt natuurlijk doordat er ruimte is voor vernieuwing. Leuke plekken als Katendrecht, Kop van Zuid, die nieuw elan geven aan de stad, maar ook de gevestigde orde wordt steeds hipper zoals de Witte de Withstraat met als zijn gezellige horeca. Wil je toch iets authentieks, dan blijft Delfshaven een mooi plekje. Dat Rotterdam zich zo gaaf ontwikkeld komt niet alleen door de aanwezige ruimte, maar ook door het karakter van de mensen. Niet lullen maar poetsen en ook aan de Coolsingel waar ze het voor het zeggen hebben delen die mening.
Meer over deze collectie