Over ons

Altijd de drive hebben om iedere locatie, elk moment te willen voelen, proeven en eigen te maken. Te genieten van het ontdekken en te koesteren hetgeen je hebt meegemaakt. De locaties en momenten zijn soms gekozen, soms komen ze op je pad. Maar het er altijd voor open staan zorgt dat het niet anoniem aan je voorbij gaat.

Vanaf mijn jeugd was ik al heel visueel ingesteld. Elke nieuwe ervaring of beeldplaat, was altijd het mooiste wat ik had meegemaakt of had gezien. Soms vonden mensen het wel eens een vorm van overdrijven, maar door de jaren heen was het niet te temperen en kwam ik erachter dat het gewoon tomeloze enthousiasme is. Dit enthousiasme is nu gebundeld in Dividere.

Dividere ontstond doordat het hebben van het vele enthousiasme en het willen vastleggen op de gevoelige plaat. niet genoeg bleek te zijn. Het is nooit het hebben van de foto, de gebeurtenis, het moment geweest, maar juist het delen ervan. Een betere naam dan DIVIDERE is er can ook niet voor het concept, daar ‘DELEN’ in het Italiaans is.

De mogelijkheid tot het maken van de DIVIDERE lijn ligt gelegen in een combinatie van factoren. Fotografie is naast koken en wijn een grote passie. Door sinds 1993 werkzaam te zijn in de damesmode maakte duidelijk op welke manier en in welke branche dit te delen. Dat het nu ook een vlucht maakt naar de woonwereld, beschouw ik dan ook als een groot compliment.